TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.pensiuneabodrogeni.ro este operat de către Bodrogeni Casute SRL RO37626608 J1/602/2017 cu sediul în Poiana Aiudului nr. 106, jud. Alba

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Pensiunea Bodrogeni are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri determinate, explicite și legitime, datele personale care îi sunt furnizate de clienți persoane fizice.

Este important pentru noi să fiți pe deplin informați cu privire la datele personale pe care le colectăm atunci când utilizați ofertele și serviciile noastre online și sunteți familiarizați cu modul în care le folosim.

 

Utilizând serviciile noastre întelegeți si confirmați că vom colecta și utiliza date cu caracter personal așa cum este descris mai jos.

 

DATELE PERSONALE PE CARE LE COLECTĂM

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Categoriile de date personale pe care le colectăm sunt:

  1. numele și prenumele
  2. adresa de domiciliu
  3. serie și număr act de identitate
  4. cod numeric personal
  5. adresa de e-mail
  6. numărul de telefon
  7. informații referitoare la rezervarea dumneavoastră: data de sosire și intrare, durata sejurului dvs
  8. orice alte tipuri de informații pe care alegeți să ni le furnizați

 

Puteți alege oricând ce date personale doriți să ne furnizați. Însă, necomunicarea anumitor informații personale, în cazul în care temeiul solicitării noastre este respectarea unei obligații legale, obligații contractuale sau obligații necesare pentru încheierea unui contract,  determină incapacitatea noastră de a va procesa rezervarea.

Datele colectate pot fi prelucrate în scopuri de interes legitim.

De asemenea, camerele de supraveghere aflate pe proprietatea noastră pot capta sau înregistra imagini ale oaspeților în locuri publice, precum și datele dvs. de localizare (prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere).

Simpla accesare a site-ului nostru nu va conduce la colectarea datelor dvs. personale cu excepția cazului în care dvs. introduceți de bunăvoie anumite date (de exemplu rezervări online).

 

ÎN CE SCOP ȘI ÎN CE TEMEI PRELUCRĂM DATELE DVS PERSONALE

Daca sunteți oaspetele nostru, prelucrăm datele dvs personale pentru a vă rezerva un loc in cadrul unității noastre de cazare.


CĂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DVS PERSONALE?

Revizuim constant necesitatea păstrării datelor dvs. personale, iar în măsura în care prelucrarea nu mai este necesară și nu există obligativitatea impusă de lege de a păstra datele, vom distruge informațiile dvs. personale cât mai curând posibil și într-un mod în care să nu mai poată fi recuperate sau reconstituite.

 

CARE SUNT DREPTURILE DVS

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, persoanele fizice beneficiază de următoarele drepturi: dreptul de acces la date, de intervenție, de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de a se adresa justiției.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa la punctul nostru de lucru nostru din Poiana Aiudului 106, jud. Alba printr-o cerere scrisă, datată și semnată, în care se vor menționa datele asupra cărora se solicită dreptul la informare, acces, opoziția sau intervenția. Cererea mai poate fi depusa si prin e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

Nu vom folosi niciodată numele sau alte informații despre dumneavoastră fără să obținem în prealabil acordul pentru acest lucru. Veți avea posibilitatea să ne comunicați dacă doriți să primiți aceste informații în viitor.

  

SIGURANTA OBIECTELOR PERSONALE

Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Pensiunea Bodrogeni.

 

SPAȚIUL DE PARCARE

Pensiunea Bodrogeni pune la dispoziția clienților săi, în limita disponibilității, locuri de parcare în curte pentru autoturisme.
Deși luăm toate măsurile de precauție, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

 

MODIFICARI TERMENI SI CONDIȚII

Societatea poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Vă rugăm, deci, să recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor si condițiilor modificate.

 

Vă dorim un sejur plăcut si vă multumim!